Go to Top

Frisør i Hinnerup

Din lokale frisør i Hinnerup

Hinnerup er en stationsby i Østjylland, og fungerer som det administrative centrum i Favrskov Kommune. Byen huser lidt over 7000 indbyggere, og er den anden største by i kommunen næst efter Hadsten. Hinnerup er placeret omkring et kvarter kørsel fra Aarhus og 30 minutter fra Randers.

Hair Trends på Storegade 3 i Hinnerup har eksisteret siden 2010, og beskæftiger fire frisører foruden indehaver Mette Gade Jørgensen. Hos Hair Trends har vi vores kunder i centrum, og vi bestræber os på at give dig en god oplevelse hver eneste gang, du besøger vores salon i Hinnerup.

Hair Trends har også en salon i Hammel, som har eksisteret siden 2004. I begge saloner finder du en god og hyggelig atmosfære, hvor vi imødekommer både hinanden og vores kunder. Vi er kreative, og vil altid gøre vores bedste for at opfylde dine krav og behov.

Alt i klip og farve hos din frisør i Hinnerup

Hair Trends er en professionel og kompetent frisør i Hinnerup, der beskæftiger sig med alt inden for klip, farve og permanent. Vi tilbyder både dameklip, herreklip og børneklip og lytter altid til dine ønsker og behov.

Vi tilbyder desuden farve, reflekser og striber med hætte og bruger altid produkter af højeste kvalitet. Vi kan også lave kreative opsætninger, der passer til enhver anledning – uanset om du skal til bryllup, konfirmation eller blot vil forkæle dig selv.

Selvforkælelse er nemlig i højsædet, når du besøger os i salonen. Vi vil gerne være en frisør i Hinnerup, som du går til, når du gerne vil forkæles og have en god oplevelse i en hyggelig salon med god atmosfære.

Vi er klar til at hjælpe dig

Hos Hair Trends i Hinnerup er du sikret en professionel behandling, hvor finesse og detaljen er prioriteret højt. Alle vores frisører har den 4-årige frisøruddannelse, som er kombineret med mange års erfaring i branchen. Det mener vi, er din garanti for en god behandling og en detaljeret vejledning.

Udover vores tre erfarne frisører, beskæftiger salonen desuden en elev, som elsker frisørfaget, og prioriterer god service og kreativitet i sin dagligdag.

Fælles for vores frisører i Hinnerup er kreativiteten, servicen og en passion for frisørfaget. Vi giver dig en god oplevelse, og vi sætter en ære i, at du er tilfreds med resultatet.

Tidsbestilling kan ske ved hjælp af vores online booking her på siden. Du kan også altid ringe til os.

Bliv stylet af din frisør i Hinnerup

Hos Hair Trends i Hinnerup tilbyder vi en professionel styling af dit hår. Vi kan klare at klippe, farve og style dit hår til en hvilken som helst anledning, og vi lytter som altid til dine behov og ønsker.

Vores kreativitet og erfaring hjælper os desuden til at kunne inspirere dig i forbindelse med stylingen af dit hår. Vi forstår vigtigheden af, at du skal føle dig tilpas, og hjælper dig derfor med at finde dit helt eget personlige look når det kommer til dit hår.

Vi forstår desuden også, at vi alle er forskellige, og dermed også har forskellige ønsker inden for styling, klipning, farve og produkter. Derfor har vi lidt til enhver smag, da vi på den måde sikrer os, at vi sammen når det resultat, der er bedst for dig.