Go to Top

Frisør i Hammel

Den lokale frisør i HammelHammel er en del af Favrskov Kommune i Østjylland, og har et indbyggertal på lidt over 7000 indbyggere. Den Østjyske by er gennem de seneste år vokset betydeligt, hvilket erhvervslivet også har bidraget til.

Hammel beskæftiger både ejendomsmæglere, håndværkere, entreprenører og frisører. Særligt frisørerne præger Hammels bybillede. En af dem er Hair Trends, som er placeret på Østergade 4. Hair Trends beskæftiger seks frisører i Hammel og fire frisører i deres salon i Hinnerup.

Personalet hos Hair Trends består af både lokale frisører, og frisører der har bopæl i omkringliggende byer som Thorsø og Langå. De er alle meget kreative, og prioriterer god service, kvalitet og individualitet.

Alt i hår hos din frisør i Hammel

Hos Hair Trends i Hammel kan vi klare alt inden for hår. Salonen har mange frisører ansat, der med deres erfaring og kendskab til både hår, klippeteknikker og produkter kan sørge for et godt resultat.

Vi tilbyder derfor alt inden for klipning, farvning og permanent. Vi er desuden kreative, og har specialiseret os for modeklip- og frisurer, farvning, permanent, opsætning, brudefrisering og naturligvis også tilretning og farve af både bryn og vipper.

Hos din frisør i Hammel har vi dig og dine behov i centrum, og vi sætter en ære i at gøre dit besøg hos os til en oplevelse. Vi vil gerne være med til at inspirere dig og give dig en kompetent og professionel vejledning. Vi tager altid udgangspunkt i dine behov, da vi mener, at det skaber det bedste resultat.

Du kan bestille tid til din frisør i Hammel ved hjælp af vores online booking her på siden.

Hårpleje og styling-produkter til dit behov

Alle medarbejdere hos Hair Trends er kompetente, og har med deres 4-årige uddannelse et godt grundlag for at kunne give vores kunder den bedste rådgivning. Vi giver gode råd, og vejleder både i forbindelse med vores store udvalg af produkter inden for styling og pleje, men også når det kommer til håropsætning, farve og klipning.

Vi forhandler professionelle produkter i høj kvalitet, som vi kan stå inde for. Det er nemlig vigtigt for os, at vi lever op til dine krav og forventninger omkring hårpleje. Alle vores produkter sikrer dig den optimale pleje til dit hår, som du hurtigt vil bemærke.

Vi forhandler blandt andet:

  • Goldwell
  • KMS California
  • PARK Styling

Vi har mere end 80 forskellige produkter, som giver dig muligheden for at kombinere dem, præcis som det passer dig. De er ukomplicerede og nemme at bruge uanset hvilken type hår, du har. Vi tager udgangspunkt i din hårtype og dine ønsker, og kan naturligvis hjælpe dig med at sammensætte de produkter, der vil have størst effekt for dig.

Hyggelig atmosfære hos din frisør i Hammel midtby

Hos Frisør Hair Trends sætter vi pris på teamwork. Vi arbejder alle som et team, og sætter vores samarbejde højt. Vores imødekommenhed over for både kunder og kollegaer skaber en god og hyggelig atmosfære i salonen.

Det er vigtigt for os, at salonen er et godt sted at være, og at du føler den gode atmosfære, når du besøger din frisør i Hammel. Det er vigtigt for os, at du føler dig forkælet og hørt, når du besøger os, og vi bestræber os på altid at give dig en god oplevelse.