Go to Top

Frisør i Hammel

Den lokale frisør i HammelHammel er en del af Favrskov Kommune i Østjylland, og har et indbyggertal på lidt over 7000 indbyggere. Den Østjyske by er gennem de seneste år vokset betydeligt, hvilket erhvervslivet også har bidraget til. Hammel beskæftiger både ejendomsmæglere, håndværkere, entreprenører og frisører.

Særligt frisørerne præger Hammels bybillede. En af dem er vores frisørsalon, Hair Trends, som er placeret på Østergade 4. Hos Hair Trends beskæftiger vi seks frisører i vores salon i Hammel og fem frisører i vores salon i Hinnerup.

Bor du i Hammel eller omegn, og har du brug for en klipning, bør du derfor tage et smut forbi Hair Trends frisør i Hammel. Vores personale består af både lokale frisører, og frisører der har bopæl i omkringliggende byer som Thorsø og Langå. De er alle meget kreative og prioriterer god service, kvalitet og individualitet.

Få taget hånd om dit hår hos din frisør i Hammel

Hos Hair Trends i Hammel kan vi klare alt inden for hår. Salonen har mange frisører ansat, der med deres erfaring og kendskab til både hår, klippeteknikker og produkter kan sørge for et godt resultat, der sikrer, at du går glad og tilfreds ud af frisørsalonen.

Vi tilbyder således alt inden for klipning, farvning og permanent. Vi er desuden kreative og har specialiseret os inden for modeklip- og frisurer, farvning, permanent, opsætning og brudefrisering. Ønsker du tilretning og farve af bryn og vipper, kan vi naturligvis også klare det.

Hos din frisør i Hammel har vi dig og dine behov i centrum, og sætter en ære i at gøre dit besøg i vores frisørsalon til en god oplevelse. Vi vil gerne være med til at inspirere dig og give dig en kompetent og professionel vejledning i forhold til, hvordan du bedst plejer og styler dit hår, og hvilken frisure der vil klæde dig. Vi tager dog altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, da vi mener, at det skaber det bedste resultat.

Vil du også gerne have taget hånd om dit hår af vores dygtige frisører? Du kan bestille tid hos din frisør i Hammel ved hjælp af vores online booking her eller ved at ringe til os på 86 96 14 01.

Hårpleje og styling-produkter til dit behov

Alle medarbejdere hos Hair Trends frisør i Hammel er kompetente, og har med deres 4-årige frisøruddannelse det bedste grundlag for at kunne give vores kunder en god, professionel rådgivning. Vi tilbyder både råd og vejledning i forbindelse med vores store udvalg af produkter inden for pleje og styling, men giver også gerne gode råd, når det kommer til håropsætning, farve og klipning.

Hos frisør Hair Trends i Hammel forhandler vi professionelle produkter i høj kvalitet, som vi kan stå inde for. Det er nemlig vigtigt for os, at vi lever op til dine krav og forventninger i forhold til hårpleje og styling. Vi har mere end 80 forskellige produkter, som giver dig mulighed for at kombinere dem, præcis som det passer dig.

Vi forhandler blandt andet produkter fra:

  • Goldwell
  • KMS California
  • PARK Styling

Du kan læse mere om vores produkter her.

Alle vores produkter er ukomplicerede og nemme at bruge, uanset hvilken hårtype du har, og sikrer dig en optimal styling eller pleje af dit hår, som du hurtigt vil bemærke. Vi kan naturligvis hjælpe dig med at sammensætte de produkter, der vil have størst effekt for dig, og tager i den forbindelse både udgangspunkt i din hårtype og dine ønsker i forhold til pleje og styling.

Hos din frisør i Hammel får du en god frisøroplevelse

Hos Hair Trends frisør i Hammel bestræber vi os altid på at give dig en god frisøroplevelse. Det er desuden vigtigt for os, at vores frisørsalon er et godt sted at være, og at du føler dig velkommen af en god og hyggelig atmosfære, når du besøger salonen.

Derfor vil du altid blive mødt af et smilende og imødekommende personale, som tager godt imod dig, så du føler dig velkommen og godt tilpas. Vi vægter desuden samarbejde højt, og arbejder alle som et team, så du kan få den bedste service.

Med en klipning hos din frisør i Hammel er du således både garanteret en god frisøroplevelse og et professionelt udført resultat. Det er vigtigt for os, at du føler dig forkælet og hørt, når du besøger os. Vi tager derfor altid afsæt i dine ønsker, inden vi begynder behandlingen, og giver dit hår en kærlig hånd, så du får et resultat, du er tilfreds med.