Go to Top

Profil

Bliv forkælet af din frisør i Hinnerup og Hammel

Mette Hair Trends

Hair Trends har frisørsaloner på Østergade 4 i Hammel og på Storegade 11 i Hinnerup. Begge saloner oser af hyggelig atmosfære, hvor du er i centrum. Vi bestræber os på altid at give dig en god oplevelse. Det gør vi blandt andet ved at lytte til dine ønsker og behov og ved at forkæle og inspirere dig.

Hos Hair Trends tager vi altid udgangspunkt i din personlighed. På den måde sikrer vi os nemlig, at du får en frisure, der matcher din personlige stil og smag. Vi står dog altid til rådighed med inspiration, og vi er altid opdateret på tidens tendenser inden for vores fag.

Hos os er du i centrum, og det gælder uanset, om du besøger vores frisørsalon i Hinnerup eller i Hammel. Vores team består af kompetente og professionelle frisører, der alle har den 4-årige frisøruddannelse. Det er din garanti for en professionel vejledning, en kompetent behandling og et flot resultat.

Klip, farvning og permanent

Vi tilbyder alt inden for modefrisurer, klipning, farvning og permanent. Derudover kan vi også hjælpe med bryn, vipper, brudefrisering og langthårsopsætning til enhver anledning. Det er vigtigt for os, at vi er i tæt dialog med dig, når du besøger en af vores frisørsaloner. På den måde opnår vi nemlig det bedste resultat.

Hos Hair Trends lægger vi alle vægt på god service, rådgivning og kreativitet. Vi fokuserer på selvforkælelse og din gode oplevelse. Vi har alle en høj faglig kompetence, og vi brænder for frisørfaget og det solide håndværk. Vi deltager desuden løbende i kurser, der er med til at sikre os udvikling og en bred viden om alle de nyeste teknikker og tendenser.

Vi er din frisør i Hinnerup og Hammel, og vi arbejder som et team, hvor samarbejde og imødekommenhed er øverst på prioriteringslisten. Vi imødekommer både dig og hinanden, da det er med til at sikre en god og behagelig atmosfære for vores kunder såvel som os selv.

Vi er en del af PARK Styling

Hos Hair Trends er vi en del af PARK Styling konceptet. Med PARK Styling vil vi være den mode- og kvalitetsbevidste frisørkundes førstevalg samt branchens mest attraktive arbejdsplads for ambitiøse frisører! Stå stærkt i et fællesskab, hvor vores fælles passion er hår og hårpleje med fokus på de internationale hårtrends, bæredygtighed, returpant system og produkter med naturligt indhold.

PARK har et sundt, professionelt og inspirerende fællesskab blandt alle saloners medarbejdere og indehavere. Kontinuerlige kurser, under eget internationalt akademi, sikrer højeste faglighed og fremtidig udvikling.

PARK har etableret sit eget brand og univers.

Produkter til enhver smag

Vi forhandler produkter til enhver smag. Det vil sige, at vi har produkter, der passer til dig uanset hvilken type hår, du har. Produkter til styling og pleje bør være individuelt, da man på den måde sikrer sig det bedste resultat. Vi vejleder dig, og giver dig gode råd til hvilke produkter, du skal vælge.

Vores produkter er alle af høj kvalitet, og det er vigtigt for os, at vi kan stå inde for dem. Produkterne sikrer dig en individuel og optimal pleje, som giver dig en mærkbar virkning omgående. Vi er, som altid, imødekommende, og det er vigtigt for os, at vi lever op til netop dine krav både hvad angår pleje og styling.

I vores saloner har vi over 80 produkter, hvilket giver dig muligheden for op mod 300 forskellige kombinationer af hårpleje. Hos os kan vi sammensætte den optimale pleje til dit hår, uanset om det er krøllet, vildt eller fladt.

Book en tid hos din frisør i Hinnerup eller Hammel

Når du skal have en tid hos os, kan du benytte vores online booking her på siden. Du kan både booke frisørtid i Hinnerup og frisørtid i Hammel. Du er desuden også altid velkommen til at ringe til os for at bestille tid, så vi sammen kan finde det tidspunkt, der passer dig bedst.

Vi er fleksible i vores åbningstider, og vi sætter altid tid nok af til, at du får den optimale service, vejledning og behandling hos din lokale frisør i Hinnerup eller Hammel. Det er nemlig vigtigt for os, at vi lever op til vores professionelle og høje faglige standard.