Go to Top

Personale

I frisørsalonerne er alle velkomne!

Mette
Hos din frisør i Hinnerup og Hammel finder du kun personale med den 4-årige uddannelse. Det er din garanti for et godt håndværk med faglig høj kompetence. Vi arbejder som et team, der alle imødekommer hinanden. Det giver en god atmosfære i salonen både for os og for vores kunder.

Vi rådgiver dig, så vi sammen finder den frisure, som passer til dig og dit hår.
Mvh. Mette Gade Jørgensen, indehaver

 Mette Gade Jørgensen

Mette er indehaver af Hair Trends. Hun er født og opvokset i Hammel, og har arbejdet som frisør i byen siden 1996. Mette blev udlært frisør i 2000 hos Børge Munk, og har haft frisørsalon i Hammel siden 2004. I 2010 startede hun sin salon i Hinnerup. Mette har desuden gennemført ”Danmark frisørmesterforenings mesterbrev” i 2008, og deltager løbende i forskellige kurser i både ind- og udland.

Hammel

Carina R
Carina B.
Carina er en Hammel-pige. Hun startede som elev hos Hair Trends i 2005, og har arbejdet som frisør i Hammel siden. Carina elsker at skabe frisurer, der er brugbare for kunden i dagligdagen. Hun er desuden også uddannet negleteknikker.
Tina S
Tina S.
Tina har arbejdet som frisør i Hammel hos Hair Trends siden 2010. Hun har 25 års erfaring i frisørverdenen, og nyder at lave en individuel frisure, der passer til enhver kunde.
Heidie
Heidie
Heidie bor i Langå, og blev en del af Hair Trends teamet i 2005, hvor hun færdiggjorde sin uddannelse som frisør. Hun lægger vægt på god rådgivning og service. Heidie sætter kunderne fokus, og det er vigtigt for hende, at de får, hvad der passer til dem.
Foto på vej
Emma
Emma holder af at style hår, og hun er knivskarp i herremode. Emma lægger vægt på at servicen er i top, samt at alle kunder føler sig velkommen og godt tilpas, når de besøger vores frisørsalon i Hammel.
Foto på vej
Sandra
Sandra er salonens nye elev og blæksprutte. Sandra er meget kreativ, og hun elsker at bruge det i frisørfaget. Hun sørger desuden for, at alle vores kunder får serveret dejlig kaffe, the, kakao osv. Derudover giver hun os en ekstra hånd, når vi har brug for det.
 

Hinnerup

Jannie
Jannie
Jannie er lokal i Hinnerup, og har været udlært frisør siden 2008. Hun brænder for frisørfag, og lægger vægt på at servicen er i top.
Jannie
Sofie
Sofie bor i Hinnerup, og er meget kreativ, når det kommer til styling af hår og make-up. Hun har været i frisørfaget i mange år, og elsker miljøet og det “drive”, som er i frisørsalonen i Hinnerup. 
Maj-Britt
Maj-Britt
Maj-Britt har mange års erfaring i frisør-branchen, og elsker sit fags kreative sider. Maj-Britt lægger vægt på, at servicen er i top. 
Sarah
Sarah
Sarah er salonens elev. Hun elsker frisørfaget og dets kreative udfordringer. Sarah lægger vægt på, at servicen er i top, samt at alle kunder føler sig velkommen og godt tilpas i vores salon.