Go to Top

Personale

I frisørsalonerne er alle velkomne!

Hos din frisør i Hinnerup og Hammel finder du kun personale med den 4-årige uddannelse. Det er din garanti for et godt håndværk med faglig høj kompetence. Vi arbejder som et team, der alle imødekommer hinanden. Det giver en god atmosfære i salonen både for os og for vores kunder.

Vi rådgiver dig, så vi sammen finder den frisure, som passer til dig og dit hår.
Mvh. Mette Gade Jørgensen, indehaver

 Mette Gade Jørgensen

Mette er indehaver af Hair Trends. Hun er født og opvokset i Hammel, og har arbejdet som frisør i byen siden 1996. Mette blev udlært frisør i 2000 hos Børge Munk, og har haft frisørsalon i Hammel siden 2004. I 2010 startede hun sin salon i Hinnerup. Mette har desuden gennemført ”Danmark frisørmesterforenings mesterbrev” i 2008, og deltager løbende i forskellige kurser i både ind- og udland.

Hammel


Carina B.
Carina er en Hammel-pige. Hun startede som elev hos Hair Trends i 2005, og har arbejdet som frisør i Hammel siden. Carina elsker at skabe frisurer, der er brugbare for kunden i dagligdagen. Hun er desuden også uddannet negleteknikker.

Tina S.
Tina har arbejdet som frisør i Hammel hos Hair Trends siden 2010. Hun har 25 års erfaring i frisørverdenen, og nyder at lave en individuel frisure, der passer til enhver kunde.


Christina
Christina er salonens nye elev og blæksprutte. Christina er meget kreativ, og hun elsker at bruge det i frisørfaget. Hun sørger desuden for, at alle vores kunder får serveret dejlig kaffe, the, kakao osv. Derudover giver hun os en ekstra hånd, når vi har brug for det.


Mia
Mia er elev hos os, hun yder altid sit bedste  inden for vejledning og udførelse af sit håndværk. Hun brænder for sit faget og er ikke bange for udfordringer.


Louise
Hun elsker frisørfaget og dets kreative udfordringer. Louise lægger vægt på, at servicen er i top, samt at alle kunder føler sig velkommen og godt tilpas i vores salon. Louise er udlært hos Hair Trends tilbage i 2015.


Pernille
Hun brænder for frisørfaget. Pernille lægger stor vægt på service, kunden skal altid forlade salonen med en god oplevelse. Pernille er kreativ omkring sit arbejde og prioritere en god rådgivning. Hun er udlært frisør i 2015.

 

Hinnerup


Jannie
Jannie er lokal i Hinnerup, og har været udlært frisør siden 2008. Hun brænder for frisørfag, og lægger vægt på at servicen er i top.

Sofie
Sofie bor i Hinnerup, og er meget kreativ, når det kommer til styling af hår og make-up. Hun har været i frisørfaget i mange år, og elsker miljøet og det “drive”, som er i frisørsalonen i Hinnerup. 

Maj-Britt
Maj-Britt har mange års erfaring i frisør-branchen, og elsker sit fags kreative sider. Maj-Britt lægger vægt på, at servicen er i top. 

Freja
Er salonens elev, hun lægger stor vægt på at servicen er i top og sørger for at alle kunder modtages og serviceres med dejlig kaffe, te, kakao osv. Hun er assistenternes højre hånd, når de har brug for det. Derudover er hun ekspert i alt inden for farvning/retning af bryn og vipper. Freja elsker frisør faget og er en meget kreativ pige.


Anne


Maria